szolgáltatásunk egy teljes értékű alternatív telefonszolgáltatás, melynek alapját a napjainkban már széles körben használt Voice over IP technológia biztosítja. A hangkommunikáció adatcsomagokban történő továbbítása a meglévő Internet kapcsolaton keresztül történik. A technológia előnye, hogy vezetékes vonal megléte nélkül költséghatékony módon biztosítja a hang továbbítását a világ bármely pontjára. Használata mellett komoly megtakarítások érhetőek el nemzetközi, belföldi-távolsági és a mobil hívások esetén is.

A VoiceNet szolgáltatás nem csak cégünk Internet hozzáféréseivel együtt vehető igénybe, a rendszer bármely Internet szolgáltató által biztosított kapcsolaton keresztül üzemel.

VoiceNet szolgáltatásunkra cégek és magánszemélyek egyaránt előfizethetnek. Az előfizetéshez egyedi előfizetői szerződés megkötése szükséges. A szerződés futamideje alapvetően határozatlan idejű, de lehetőség van egy vagy két éves hűségidőszak vállalására is, aminek ellentételezéseképpen a számla végösszegéből 3% illetve 6% jóváírást adunk.

A VoiceNet szolgáltatás megrendelése esetén az árlistában szereplő alapdíjat minden hó elején számlázzuk. Az alapdíj, mint forgalmi vállalás teljes egészében lebeszélhető. Amennyiben a havi forgalom meghaladja az alapdíj mértékét, akkor a különbözetet a következő hó elején számlázzuk, a díjcsomagnak megfelelő percdíjakkal elszámolva. A havidíj az igénybevett összes vonal együttes havidíja, a lebeszélhetőség több vonal használata esetén megoszlik a vonalak között.

Csúcsidőnek tekintjük a munkanapokon 7 és 18 óra közötti időszakot, minden ezen kívüli időszak, beleértve a hétvégéket és a munkaszüneti napokat is csúcsidőn kívüli időszak. Az elszámolás minden hó 28.-án 00:00:00 perctől következő hó 28. 00:00:00 percig tart, a számlák kiállítása minden hó elsején történik. A forgalom elszámolása másodperc alapon történik, a hívásokra nem számolunk fel kapcsolási díjat.

  • Nem szükséges hagyományos telefonvonal a szolgáltatás igénybevételéhez,
  • A meglévő - partneri körben bevezetett - telefonszámok számhordozással bevonhatóak a szolgáltatásba,
  • Minden távközlési hálózatból hívható, földrajzi telefonszám,
  • Teljes egészében lebeszélhető havidíjak,
  • A havidíj nagyságától és a szerződés futamidejétől függő további kedvezmények,
  • Nincs kapcsolási díj, másodperc alapú számlázás,
  • Használatával a vezetékes kommunikáció költségei átlagosan 30-40% csökkennek, céges alközpont bevonása esetén az IP kommunikációra történő átállás egyszeri eszköz beruházási költségei 2-4 hónapon belül megtérülnek,
  • Forgalmak folyamatos on-line ellenőrzése az on-line ügyfélszolgálaton keresztül,
  • On-line részletes számla

Köszönjük érdeklődését!