szolgáltatás egy kiemelt minőségű alkalmi Internet szolgáltatás, jellemzően nagyobb rendezvények, kulturális programok, koncertek, kiállítások, konferenciák, helyszíni filmforgatások alatt az ország bármely pontján, legyen szó akár Közép-Kelet-Európa legnagyobb szabadtéri fesztiváljáról. A kiépítés rugalmas, gyors és költséghatékony, továbbá a rendezvény időtartama alatt a szolgáltatás üzemeltetése és felügyelete a mi feladatunk.

A RendezNet szolgáltatás jellemzői:

 • Alkalmanként: csak akkor, amikor szükség van rá, az ország bármely területén
 • Rugalmasan: ingyenes helyszíni felmérés, gyors kiépítés és lebontás
 • Biztonságosan: kiemelkedő rendelkezésre állás és sávszélesség garancia, redundáns megoldások, non-stop helyszíni ügyelet
 • Igényesen: igény szerinti kiépítés, bel- és kültéren egyaránt, egy, vagy több végpont átadásával
 • Különlegesen: akár extrém körülmények között is szélessávú Internetkapcsolat biztosítása

Cégének megbízható Internetre van szüksége kiállítási standján?
Rendezvényén stabil Internet használatot szeretne?
Webkamerán szeretné közvetíteni az eseményt?
Alkalmi internet kávézót üzemeltetne?

A RendezNet szolgáltatás beltéren és kültéren egyaránt megvalósítható. Kiépítéséhez nincs szükség helyszíni infrastruktúrára, a szélessávú internetet bárhova eljuttatjuk, akár extrém körülmények között is.

A szolgáltatás jellemző felhasználási területei:

eseményekről valósidejű kép és hang közvetítése az interneten keresztül
kiállítók, standok ellátása internet hozzáféréssel
rendezvényeken felépített internet kávézók, internet sátrak kapcsolatának biztosítása

A kiépítés az igényektől és a műszaki feltételektől függően alapvetően kétféle módon történhet:

 • Egypontos átadás: általában internetes közvetítésekhez ajánlott megoldás, amikor egyetlen, nagy sávszélességű végpontot építünk ki
 • Többpontos átadás: több, egyenként kisebb sávszélességű összeköttetés létesítése, például alkalmi internet kávézók, vagy hot-spotok kialakításához.

Vállaljuk egyedi igények kiszolgálását, például a fentiekkel egyidejűleg belső adatátviteli megoldások kiépítését is.
Hálózatunknak köszönhetően akár rövid határidő alatt is kiépítjük az internetes végpontokat, amelyeket a rendezvény teljes időtartama alatt menedzselünk, majd az esemény végén lebontunk.

Megrendelés és létesítés lépésről-lépésre:

 1. lépés: Díjmentes műszaki felmérés. A műszaki felmérés során rádiótechnikai, eszköz elhelyezési, energia ellátási és kábelezési szempontból felmérjük a helyszínt. A felmérés eredményének kiértékelése során elemezzük a helyzetet és a helyi adottságok illetve előírások figyelembevételével megtervezzük a létesítendő rendszert. Ebben a fázisban dől el az, hogy a szolgáltatás az adott helyszínen létesíthető vagy sem.
 2. lépés: Értesítjük ügyfeleinket a felmérés eredményéről és elindulhat a szerződéskötés.
 3. lépés: A szerződés megkötése után egyeztetett időpontban megkezdjük a létesítést, azaz felszereljük az eszközöket, kiépítjük a kábelezést, és rendszerünkben beállítunk minden szükséges működési paramétert.
 4. lépés: Megtörténik a működő kapcsolat átadás-átvétele, melynek során ügyfeleink tesztelik a rendszer működését.

Előfizetési információ

A RendezNet szolgáltatás megrendelését minden esetben műszaki felmérés előzi meg, amelyet díjmentesen vállalunk. Az ingyenes felmérés eredményeinek kiértékelését követően történik meg a szerződéskötés az egyedi igények alapján megtervezett rendszer létesítésére.

RendezNet szolgáltatásunkra kizárólag cégek fizethetnek elő. Az előfizetéshez alkalmi internet szolgáltatási szerződés megkötése szükséges. A szerződés futamideje határozott idejű, a rendezvény idejére szól, annak végével hatályát veszti. A szerződést mindkét fél részéről a cégjegyzésre jogosult személyeknek kell aláírniuk, amit aláírási címpéldány csatolásával kérünk igazolni.

A szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése a létesítés és tesztelést követően, de még a rendezvény megkezdése előtt készpénzben esedékes.

Egyedi ajánlat igény szerint

A RendezNet szolgáltatás megvalósítása minden esetben egyedi igényekre szabott, üzletkötőink és műszaki kollegáink személyes konzultáció keretében mérik fel a rendezvény informatikai igényeit.

Egyéb feltételek

Ajánlatunk elkészítését megelőzően díjmentes helyszíni felmérést végzünk.

Köszönjük érdeklődését!