Kapcsolat

 kapcsolat

ActivCom Távközlési Kft.

1172 Budapest, Jásztelek utca 11.

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tel: (+36/1) 920-0300 

Fax: (+36/1) 920-0301


RendezNet szolgáltatás leírása

Az ActivCom RendezNet szolgáltatása egy kiemelt minőségű alkalmi Internet szolgáltatás, jellemzően nagyobb rendezvények, kulturális programok, koncertek, kiállítások, konferenciák, helyszíni filmforgatások alatt az ország bármely pontján, legyen szó akár Közép-Kelet-Európa legnagyobb szabadtéri fesztiváljáról. A kiépítés rugalmas, gyors és költséghatékony, továbbá a rendezvény időtartama alatt a szolgáltatás üzemeltetése és felügyelete a mi feladatunk.

RendezNet szolgáltatás jellemzői:

 • Alkalmanként: csak akkor, amikor szükség van rá, az ország bármely területén
 • Rugalmasan: ingyenes helyszíni felmérés, gyors kiépítés és lebontás
 • Biztonságosan: kiemelkedő rendelkezésre állás és sávszélesség garancia, redundáns megoldások, non-stop helyszíni ügyelet
 • Igényesen: igény szerinti kiépítés, bel- és kültéren egyaránt, egy, vagy több végpont átadásával
 • Különlegesen: akár extrém körülmények között is szélessávú Internetkapcsolat biztosítása

Cégének megbízható Internetre van szüksége kiállítási standján?
Rendezvényén stabil Internet használatot szeretne?
Webkamerán szeretné közvetíteni az eseményt?
Alkalmi internet kávézót üzemeltetne?

A RendezNet szolgáltatás beltéren és kültéren egyaránt megvalósítható. Kiépítéséhez nincs szükség helyszíni infrastruktúrára, a szélessávú internetet bárhova eljuttatjuk, akár extrém körülmények között is.

A szolgáltatás jellemző felhasználási területei:

eseményekről valósidejű kép és hang közvetítése az interneten keresztül
kiállítók, standok ellátása internet hozzáféréssel
rendezvényeken felépített internet kávézók, internet sátrak kapcsolatának biztosítása

A kiépítés az igényektől és a műszaki feltételektől függően alapvetően kétféle módon történhet:

 • Egypontos átadás: általában internetes közvetítésekhez ajánlott megoldás, amikor egyetlen, nagy sávszélességű végpontot építünk ki
 • Többpontos átadás: több, egyenként kisebb sávszélességű összeköttetés létesítése, például alkalmi internet kávézók, vagy hot-spotok kialakításához.

Vállaljuk egyedi igények kiszolgálását, például a fentiekkel egyidejűleg belső adatátviteli megoldások kiépítését is.
Hálózatunknak köszönhetően akár rövid határidő alatt is kiépítjük az internetes végpontokat, amelyeket a rendezvény teljes időtartama alatt menedzselünk, majd az esemény végén lebontunk.

Megrendelés és létesítés lépésről-lépésre:

 1. lépés: Díjmentes műszaki felmérés. A műszaki felmérés során rádiótechnikai, eszköz elhelyezési, energia ellátási és kábelezési szempontból felmérjük a helyszínt. A felmérés eredményének kiértékelése során elemezzük a helyzetet és a helyi adottságok illetve előírások figyelembevételével megtervezzük a létesítendő rendszert. Ebben a fázisban dől el az, hogy a szolgáltatás az adott helyszínen létesíthető vagy sem.
 2. lépés: Értesítjük ügyfeleinket a felmérés eredményéről és elindulhat a szerződéskötés.
 3. lépés: A szerződés megkötése után egyeztetett időpontban megkezdjük a létesítést, azaz felszereljük az eszközöket, kiépítjük a kábelezést, és rendszerünkben beállítunk minden szükséges működési paramétert.
 4. lépés: Megtörténik a működő kapcsolat átadás-átvétele, melynek során ügyfeleink tesztelik a rendszer működését.

Előfizetési információ

A RendezNet szolgáltatás megrendelését minden esetben műszaki felmérés előzi meg, amelyet díjmentesen vállalunk. Az ingyenes felmérés eredményeinek kiértékelését követően történik meg a szerződéskötés az egyedi igények alapján megtervezett rendszer létesítésére.

RendezNet szolgáltatásunkra kizárólag cégek fizethetnek elő. Az előfizetéshez alkalmi internet szolgáltatási szerződés megkötése szükséges. A szerződés futamideje határozott idejű, a rendezvény idejére szól, annak végével hatályát veszti. A szerződést mindkét fél részéről a cégjegyzésre jogosult személyeknek kell aláírniuk, amit aláírási címpéldány csatolásával kérünk igazolni.

A szolgáltatások ellenértékének kiegyenlítése a létesítés és tesztelést követően, de még a rendezvény megkezdése előtt készpénzben esedékes.

Egyedi ajánlat igény szerint

A RendezNet szolgáltatás megvalósítása minden esetben egyedi igényekre szabott, üzletkötőink és műszaki kollegáink személyes konzultáció keretében mérik fel a rendezvény informatikai igényeit.

Egyéb feltételek

Ajánlatunk elkészítését megelőzően díjmentes helyszíni felmérést végzünk.