Kapcsolat

 kapcsolat

ActivCom Távközlési Kft.

1172 Budapest, Jásztelek utca 11.

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tel: (+36/1) 920-0300 

Fax: (+36/1) 920-0301

Domain név regisztráció, -fenntartás

A domain regisztrációval saját e-mail címe lehet, egyszerre több is, ami soha nem változik, örökre az Ön tulajdonában marad, több hely jut a régebbi leveleinek és még saját weblapja is lehet! Régi e-mail címét nem befolyásolja az új domain! Mi több, mindez most kevesebbért az Öné lehet!

Az ActivCom Kft. domain regisztrációt és fenntartást is biztosít meglévő és leendő ügyfeleinek.

Ügyfeleink megbízása alapján elvégezzük a kívánt Internet domain név regisztrációját és gondoskodunk annak fenntartásáról. Nagy teljesítményű Internet szerverünk több ezer domain egyidejű fenntartását képes ellátni folyamatosan a nap 24 órájában.

A következő domainek közül választhat: .hu, .eu, .com, .org, .net, .info

Saját e-mail címet szeretne, mely teljesen szolgáltatóktól független és örökre az Öné marad? Erre is megoldást jelent a domain regisztráció és annyi e-mail fiókot választhat, amennyit csak szeretne!

 

Domain árlista

domain új regisztráció domain fenntartás
.hu domain 4 380 Ft + Áfa (2 év) 2 840 Ft + Áfa
.eu domain 3 220 Ft + Áfa 3 220 Ft+ Áfa
.com, .org, .net, .info domain Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 Az árak egy évre vonatkoznak, kivéve a .hu domain új regisztrációját, mely 2 évre vonatkozik.

A külföldi domain-ek esetében az árváltoztatás jogát fenntartjuk!

Az Áfa mértéke 27%.

 

Köszönjük érdeklődését!