Kapcsolat

 kapcsolat

ActivCom Távközlési Kft.

1172 Budapest, Jásztelek utca 11.

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tel: (+36/1) 920-0300 

Fax: (+36/1) 920-0301

activcom kiskepTöbb mint 15 éve foglalkozunk informatikai és kommunikációs szolgáltatásokkal, ActivCom Távközlési Kft. néven 2008 óta kínálunk kis- és középvállalatoknak, illetve magánszemélyeknek teljes körű informatikai és kommunikációs szolgáltatásokat. Fő tevékenységünk az Internet és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások nyújtása.

A hálózat és szolgáltatásfejlesztés célja megalakulásunk óta a saját, független és alternatív technológiákon alapuló magas színvonalú távközlési szolgáltatás biztosítása, és az ügyfelek maximális kiszolgálása. Ennek eredményeképpen jelenleg a következő területeken tudunk teljes körű szolgáltatást nyújtani: Budapest és annak XVI., XVII. kerülete, Csömör, Kistarcsa, Nagytarcsa, Kerepes, Gödöllő, Isaszeg, Pécel, Gyömrő, Maglód, Ecser, Üllő, Vecsés, Gyál, Alsónémedi, Felsőpakony, Ócsa, Csévharaszt, Inárcs, Kakucs, Újhartyán, Hernád, Örkény, Táborfalva, Dabas. Mind üzleti, mind lakossági területen a hagyományos vezetékes hálózatoktól független, mikrohullámú Internet szolgáltatást biztosítunk partnereinknek.

Budapest délkeleti részében és a környező települések teljes lefedésével meghatározó, alternatív technológiákat alkalmazó Internet szolgáltatóvá szeretnénk válni.

Célunk elérésében fontos szerepet játszik hálózatunk területi lefedettségének bővítése mellett a meglévő hálózat technológiai szintjének folyamatos növelése.

Az alkalmazott technológiába vetett hitünk és elkötelezettségünk mellett még nagyobb hangsúlyt fektetünk az ügyfeleinkkel történő kapcsolattartásra, ügyfélszolgálatunk folyamatos fejlesztésére. Meggyőződésünk, hogy a szakmailag pontos, magas színvonalú kiszolgálás és a személyes kapcsolatok kialakítása erős ügyfélmegtartó erővel bírnak hosszú távon.