Kapcsolat

 kapcsolat

ActivCom Távközlési Kft.

1172 Budapest, Jásztelek utca 11.

Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

Tel: (+36/1) 920-0300 

Fax: (+36/1) 920-0301

 

Ingyenes internet igénybevétele

 

Tisztelt Ügyfelünk!

 

A kormányzat bejelentése alapján a középfokú oktatásban digitális munkarendben tanuló diákok és családjaik, valamint az abban tanító pedagógusok ingyenes internet szolgáltatásban részesülnek 30 napig. (A 501/2020. (XI.14.) Kormány rendelet megtekinthető itt

Amennyiben Ön jogosult az ingyenes internet szolgáltatás igénybevételére, kérjük a pontos adatokkal kitöltött és aláírt igénylőlapot (itt letölthető) a szükséges dokumentumok (lakcímkártya, diákigazolvány, munkáltatói igazolás) becsatolásával szíveskedjen elküldeni az  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre.

Beküldési határidő: 2020. november 30.

(Személyes ügyintézésre a vírushelyzetre való tekintettel nincs lehetőség.)

Kérdés esetén készséggel állunk rendelkezésére a +361 920 03 00 telefonszámon, valamint az Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címen.